startpagina  introductie   gastenboek

wie zijn wij Onze gîte camping Onze honden Drent de dieren aromatherapie Favorieten Boudy Wendelin Tjitske Ayla Themke Utske Bieke Cenne hondenfoto'sstamb.Ayla


Ekszer Beate Ayla

Ayla werd op 18 juni 1999 bij familie van den Boomen met kennel Ekszer geboren. Haar officiële naam is: Ekszer Beate Ayla. Ze is een kortharige Vizsla, een Hongaarse staande Jachthond.

In verband met ons vertrek naar Frankrijk hebben we met haar helaas alleen de puppycursus en de cursus elementaire gehoorzaamheid kunnen doen.

Ayla is erg actief, rent graag en wil graag voor je werken. Ze is heel lief, maar ook erg jaloers en dat is niet altijd makkelijk. Voor de pups uit het eerste nestje van Tjitske was ze een geweldige tante. Ze speelde erg leuk met de pups en deed ook veel aan de opvoeding van de pups. Met Themke, de pup die we gehouden hebben, kan ze eindeloos ravotten en jacht maken op muizen, mollen en hagedissen.

Ayla
Ayla met pupsVoor meer foto's van Ayla met de pups uit het eerste nest van Tjitske klik hier.Met Ayla is Ruud op 2 juni 2002 naar een expositie in Lyon geweest voor de confirmatie, nodig voor de opname in het Franse stamboek, het LOF (Livre des Origines Français). Ze werd op de expositie in de open klasse vierde uitmuntend, en ze is geconfirmeerd met de beoordeling "zeer goed". Ze is inmiddels ingeschreven in het LOF.

Kijk voor foto's van Ayla in het fotoboek van de honden, klik voor haar stamboom hier.

Voor meer informatie over de Vizsla kijk op www.magyar-vizsla.nl

naar begin pagina                     

Copyright © 2003 Trudie Willemse. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 03/12/06 14:07:55 -0500 .