startpagina  introductie   gastenboek

wie zijn wij Onze gîte camping Onze honden Drent de dieren aromatherapie Favorieten Boudy Wendelin Tjitske Ayla Themke Utske Bieke Cenne hondenfoto's


Bieke Tjitske 
de Sous la Chapelle

 

 

 

   
Bieke Tjitske de Sous la Chapelle is geboren op 26 juni 2006 uit het derde nest van Tjitske Bieke van het Jagerslatijn, een Drentsche Patrijshond. Bieke is aanhankelijk en erg ondeugend, ze verdedigd haar "prooi" met verve. 

 

 
Op de leeftijd van exact 8 weken nam ze uit eigen beweging al een (jong) geschoten konijntje in de bek en hield het keurig vast. Dat belooft wat voor de toekomst!

naar begin pagina

8 oktober 2006, weer een konijntje
 

 

Bieke is een vrolijke, enthousiaste hond, die graag bij je is. Als er mensen het erf op komen, wil ze ze graag begroeten, kinderen vindt ze helemaal geweldig. Maar al te graag wil ze er mee spelen.  Ze vindt het geweldig om samen met Themke op jacht te gaan: konijnen, muizen, mollen; ze proberen ze allemaal uit te graven.

Op 16 januari 2008 zijn haar ogen getest en werden heupfoto's gemaakt. Ze is PRA vrij en heeft HD classificatie A. 

Op 17 februari 2008 is Ruud met Bieke naar een expositie in Bourg-en-Bresse geweest, waar ze door de heer Pierre Derouet is geconfirmeerd. Daarnaast kreeg ze de kwalificaties eerste uitmuntend, CAC, CACIB en BOB. Op de expositie van 16 maart 2008 in Montluçon kreeg ze, weer van de heer Pierre Derouet, de kwalificaties eerste uitmuntend, CAC, CACIB en BOB. Bij de heer Georges Riva behaalde ze op het Frans Kampioenschap in Lyon op 8 juni 2008 de kwalificaties eerste uitmuntend, CAC, CACIB en BOB en op 31 augustus behaalde ze in La-Roche-sur-Foron bij de Zwitserse keurmeester Laurent Pichard opnieuw 1e uitmuntend, CAC, CACIB en BOB, en daarmee heeft ze alle punten en is ze, net als moeder Tjitske en halfzusjes Themke en Utske, ook Frans kampioene.

Kijk voor meer foto's van Bieke in haar fotoboek, klik voor haar stamboom hier.

 

Meer informatie? Stuur een mail naar: 

naar begin pagina

 

naar begin pagina                     

Copyright © 2003 Trudie Willemse. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 03/12/06 14:07:55 -0500 .