startpagina  introductie   gastenboek

wie zijn wij Onze gîte camping Onze honden Drent de dieren aromatherapie Favorieten

Camping à la ferme
Accueil Paysan

 

 


Ons kampeerterrein heeft maximaal zes plaatsen (of maximaal 20 personen). De plaatsen bevinden zich aan de rand van een weiland, een grote kastanjeboom zorgt voor schaduw, en er zijn door ons twee walnootbomen aangeplant die in de toekomst ook voor schaduw moeten zorgen. De camping is toegankelijk voor kleine caravans met een maximale lengte van 4.00 m. 

camping
Voor mensen met een (kleine) tent bestaat ook de mogelijkheid de tent neer te zetten op één van de hele idyllische plekjes aan een beekje of in wat bos. Dat is dan wel wat verder van het sanitair af, maar wel midden in de natuur! De auto kan daar niet komen, wij brengen de kampeerspullen met de tractor naar de plek.
   

 

Er is ook een volledig ingerichte huurcaravan (met gaskachel, 
koelkast en stroomaansluiting) aanwezig. Deze is voor vier à zes personen. In een af te sluiten gedeelte is een tweepersoonsbed aanwezig met beddengoed; het zitgedeelte van de caravan is om te bouwen tot een twee- tot vierpersoonsbed, hiervoor is geen beddengoed aanwezig. Bij de caravan hoort een tuinset bestaande uit een tafel met stoelen en een parasol. Er bestaat ook de mogelijkheid een klein tentje bij te plaatsen.

huurcaravan

 

sanitair Het sanitair voor de camping bestaat uit een wc, 
een douche, twee wastafels, een aanrecht met 
dubbele wasbak, allemaal met warm en koud water. 
Er is een centrifuge aanwezig, en er is de mogelijkheid de was te laten doen in de wasmachine van de eigenaar.

 

Diversen:

Er is een buitenkraan (ook met drinkwater). Er is geen afvoerput voor een chemisch toilet. Op de camping is stroomaansluiting voor maximaal 6 Ampère per aansluiting aanwezig. Voor algemeen gebruik is een koelkast met vriesvak aanwezig.

Huisdieren zijn toegestaan (gratis).

Reserveren:

In verband met het maximum aantal plaatsen is reserveren of informeren vooraf noodzakelijk.

Wat is er verkrijgbaar:

Afhankelijk van het jaargetijde en de voorraad is er zuivel uit eigen kaasmakerij te koop, en daarnaast groente uit eigen moestuin en verse eieren. 

In de praktijk voor aromatherapie kan, afhankelijk van de weersomstandigheden en de tijd, genoten worden van een ontspannende massage.

Omgeving:

De omgeving van Les Grands Champs is prachtig. Het is er rustig en je zit midden in de natuur. Klik voor informatie over de omgeving hier, voor foto's van de omgeving op fotoboek.

Wilt u meer informatie of wilt u reserveren? Mail dan naar

 

naar begin pagina                     

Copyright © 2003 Trudie Willemse. Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt: 03/12/06 14:07:55 -0500 .